Magyar foci

„Kinek hiányzik? Tök mindegy, ki van elöl” – nekiestek a szurkolók Nikolicsnak

Nem kímélik a Chicago Fire magyar sztárját.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Nikolics Nemanja a skótoktól elszenvedett vereséget követően arra a kérdésre, hogy számíthat-e rá a a jövőben a szövetségi kapitány, azt felelte:

Nem tudom…

Egyelőre tehát kérdéses, a jövőben vajon pályára lép-e a magyar címeres mezben a Chicago Fire játékosa, aki a magyar és a lengyel pontvadászat után 2017-ben a tengerentúl, az MLS-ben is elhódította a gólkirályi címet. A 30 éves csatár a magyar válogatottban ezidáig öt gólt szerzett huszonhat mérkőzésen.

A kérdés természetesen foglalkoztatja a drukkereket is, mutatjuk, hogy Rangadó.hu olvasói hozzászólások formájában miképpen reagáltak Nikolics legfrissebb nyilatkozatára. A kommentek között szemezgettünk.

Akik Nikolics mellett érvelnek:

  • „Niko, ne égesd magad ebben a közegben. Már letettél éppen eleget az asztalra. Tíz-tizenöt percekre nem kell végigutaznod a világot. Ha ezt a belga sörreklám nem érti meg, akkor ennyi. Megértem, ha így dönt.”
  • „Igaza van, edzőmérkőzésen sem játszatja kezdőként végig, pedig a legjobb csatár hazai viszonylatban. Amit Szalai kihagyott, azt ő átemelte volna a kapus felett.”
  • „Magyar gólkirály, lengyel gólkirály és amerikai gólkirály. Válogatottban játszik tíz perceket… Mit várunk? Szalai tíz meccsen játszik ötven percet, rúg egy gólt és akkor már neki kell kezdenie a válogatottban.”

…és akik ellene:

  • „Az, amit ő és a csapat tagjai mutattak két meccs alatt, az pont a nullával volt egyenlő. Ennyit a mi falusi öregfiú csapatunk is össze tudott volna hozni. Bár a kazahok ellen lehet jobbak lettünk volna.”
  • „A kazahok ellen kezdő volt! A teljesítménye az észrevehetetlennel ért fel.”
  • „Nem tudom elvenni tőle az állampolgárságot!!!! Az országba sem kéne beengedni ezekután!!! Mit képzelsz magadról?”
  • „Amúgy meg akkor ne jöjjön! Nem megsértődni kell, hanem futballozni. És Varga Roli amúgy is jobb nála.”
  • „Kit érdekel Nikolics? Amerikában gólkirály. Itt meg semmit nem csinál.”
  • Kinek hiányzik? Tök mindegy ki van elöl, nulla mind!”
Láthatjuk még címeres mezben Nikolics Nemanját (23)? Fotó: MLSZ

címlapkép: Foto Olimpik / NurPhoto

Olvasói sztorik