Magyar foci

Borús hangulatról vallott a magyar válogatott sztárja

Megviselt játékosok futnak ki Skócia ellen.

Georges Leekens debütáló mérkőzése balul sült el a magyar kispadon: a mieink hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedtek Kazahsztán a javítási lehetőség azonban máris adott. Kedd este Magyarország ellenfele – újfent hazai közönség előtt – Skócia lesz. A találkozó előtt a kazahok ellen csereként gólt szerző Németh Krisztián nyilatkozott az M4 Sportnak.

– Új a kapitány, kért tőlünk olyan új dolgokat, amiket szeretett volna a pályán viszontlátni. Pár dolgot sikerült is megmutatni neki. Pénteken voltak debütálóink is, de ettől függetlenül a kazahok elleni meccset meg kellett volna nyernünk.

Szerencsés, hogy Skócia ellen lehet egyből javítani, de nem mondanám, hogy most jó a hangulat. Az utóbbi másfél évben három olyan eredmény is született, amit nem szerettünk volna. Ez megviseli a játékosokat, főleg azokat, akik már régebb óta itt vannak.

– Ugyanakkor ebből a helyzetből is fel kell állnunk, és a pályán meg kell mutatnunk a karakterünket, hogy ennél azért jobb játékosok vagyunk. Az egyéni hibákat ki kell zárni és végre kell hajtani, amit a mester kér.

– Skócia ellen a magunk játékára kell figyelni, nem szabad hibázni és akkor pozitív eredmény szülhet. Hazai pályán most az a legfontosabb, hogy a szurkolóink boldogan mehessenek haza – fogalmazott a New England Revolution magyar játékosa.

Németh: Nem a legjobb a hangulat

„Új a kapitány, aki új dolgokat kért, ettől függetlenül győznünk kellett volna Kazahsztán ellen. Skócia ellen lehet javítani, de nem mondhatnám, hogy jó lenne a hangulat” – vallott őszintén Németh Krisztián. A 20 órakor kezdődő magyar-skót meccset az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Közzétette: M4Sport – 2018. március 26.

címlapkép: Robert Szaniszlo / NurPhoto / AFP

Olvasói sztorik