Magyar foci

Leekens karácsonyi ajándékozásról beszélt a fiaskó után

A kapitány tudja, mit üzentek a drukkerek. A szakember „őrült" Dzsudzsákot és jó cseréket látott a pályán.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott barátságos mérkőzésen meglepő, 3-2-es vereséget szenvedett Kazahsztántól. A találkozó után a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Georges Leekens így értékelt az M4 Sport kamerái előtt.

– Néhány nap után csoda lett volna, ha minden megoldás működött volna. Ugyanakkor a kezdésünkön még én is csodálkoztam, hiszen előzetesen a motiváció és a lelkesedés is rendben volt. Nemzetközi szinten kaptunk három ilyen gólt kaptunk, emiatt nem vagyok boldog. A cseréinknek viszont örültem, hiszen azt kaptam tőlük, amit vártam, karakterek voltak. Nem tudok jól magyarul, de értettem, mit kért a magyar közönség…

Tudtam előzetesen, hogy nehéz mérkőzés lesz, de a karácsonynak már vége van… Ilyen ajándékokat nem lehet adni egy ellenfélnek sem, mert az megbosszulja magát, ezt láthattuk is az első félidőben. Hibázni lehet, ajándékot adni nem.

Dzsudzsák őrültként dolgozott, tetszett az a szellemiség, amit képviselt. Összességében a végén nem érdemeltük volna meg a 3-3-as döntetlent – összegzett a magyar válogatott belga kapitánya.

Három gólt kapott a magyar válogatott. MTI Fotó: Illyés Tibor

címlapkép: MLSZ

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik