Magyar foci

Mutatjuk Hajdú B. hat legjobb beszólását a kazahok elleni égés során

„Van néhány nemzeti ünnepe a kazahoknak, lehet, hogy a mai is az lesz...”

Megírtuk: vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar válogatott kispadján, mivel csapata 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában. A világranglista 136. helyén álló vendégek tíz perc után két góllal vezettek, majd Szalai Ádám ugyan a 21. percben szépített, de a kazahok így is 3-1-re vezettek a szünetben.

A hazai szurkolók egy része a 60. perc után hazaindult, Németh Krisztián nem sokkal később szépített, azonban így is vereséget szenvedett a magyar válogatott. A kazahok 2016 júniusa után nyertek újra mérkőzést. A magyar csapat kedden 20 órától a skótokkal játszik a Groupama Arénában.

A meccset az M4 Sport televízió közvetítésében Hajdú B. István kommentálta, és ő sem volt elájulva a látottaktól… A kiváló szakember a rá jellemző finom humorral érzékeltette a vereség súlyát, a második félidőben mondott legjobb beszólásait pedig összegyűjtöttük. Íme!

Luxemburg és Andorra ellen legalább idegenben játszottunk, nem a félelmetes Groupama Arénában. De most itthon vagyunk…

Nem, nem… Ez a sportág ma nem megy…

Eldugják a labdát. Lassan ollézni fog a magyar közönség Kazahsztánnak.

Van néhány nemzeti ünnepe a kazahoknak, lehet, hogy a mai is az lesz…

Ez egy olyan meccs, ahol nem biztos, hogy a kazah futball sok hívet szerez magának, de az igen, hogy a magyar sokat elveszít.

2018 pont olyan rosszul kezdődik, mint ahogyan 2017-ben éreztük magunkat néhány találkozón…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik