Magyar foci

Szenzáció! Ez a két sztárcsapat nézte ki Gulácsi Pétert

Már nyáron klubot vált a magyar kapus?

Az ESPN klubközeli forrásból úgy értesült, hogy a német RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter iránt két sztárklub is érdeklődik.

A lap azt írja, a magyar hálóőrt az angol Chelsea FC és a spanyol Atlético Madrid is kinézte magának.

Mint írják: a „londoni kékeknél” Thibaut Courtois, míg a spanyoloknál Jan Oblak távozása lehet esedékes nyáron. A belga kapus iránt nagyon élénken érdeklődik a Real Madrid és a PSG, míg a szlovén hálóőrt az Arsenal, illetve (szintén) a PSG nézte ki.

Eppel nincs könnyű helyzetben: a lengyelek kiábrándultak a magyar játékosokból
A szakértő szerint egy középcsapatba beférne a kispesti csatár, de Nikolicsék magasra tették a lécet. Kiderült, miért csappant meg a lengyelországi magyar légió.

Mindkét klub tehát élénken nézelődik a piacon kapusfronton, így merült fel lehetséges érkezőként Gulácsi Péter neve.

Az ESPN azt írja a magyar kapusról: a mostani versenykiírásban roppant meggyőző teljesítményt nyújt az RB Leipzig színeiben, hétvégén a Bayern München legyőzéséhez segítette hozzá csapatát. Kiváló mutató, hogy huszonhat bajnoki mérkőzésen csupán harmincnégy gólt kapott, télen pedig a Kicker kimutatása szerint nem volt nála jobb kapus a Bundesligában – a szezon első felében.

A Chelsea számára azért is lehet vonzó a magyar kapus, mivel korábban öt évet húzott le a Liverpool FC-nél, ezért hazai nevelésű játékosnak számítana Angliában.

címlapkép: Vladimir Astapkovich / Sputnik

Olvasói sztorik