Magyar foci

Páros lábbal beleszállt Storckba a 24-szeres magyar válogatott

„Mi lett volna, ha véletlenül még Andorrát is megverjük?”

Tegnap megírtuk: Magyarország köztársasági elnöke, Áder János a nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának. Storck méltatásában az szerepelt, hogy a magyar válogatott élén végzett kiváló, többek között a csapat 2016-os Európa-bajnokságon való sikeres szereplését eredményező munkája elismeréseként kapta a díjat.

A hírre saját Facebook-oldalán reagált a korábbi 24-szeres magyar válogatott védő, a háromszoros magyar és egyszeres német bajnok, jelenleg menedzserként dolgozó Hrutka János.

Magyar Érdemrend középkeresztje… Móka és kacagás!  Ráadásul, mint egy jó ütemű becsúszás… majdnem időben! Ezt akkor most a 2017-es évért? Mi lett volna, ha véletlenül még Andorrát is megverjük? Nagykereszt lánccal?

Telefonon felkerestük Hrutkát, hogy egészítse ki a fentieket, de udvariasan visszautasította a lehetőséget. Azt mondta, semmi más mondanivalója nincs, a Facebook-bejegyzés összefoglalja, amit gondol, és szerinte sokaknak ugyanez a véleménye. A kommentelők között valaki azt írja, hogy „Olyan a kitüntetés is, mint a futball. Kell hozzá az ütemérzék”, míg más azt kérdezi: „Hrutka úrnak meggyógyult már a két bot lába, hogy focis hasonlatokra merészkedik?”.

Magyar Érdemrend középkeresztje…Móka és kacagás! Ráadásul, mint egy jó ütemű becsúszás… majdnem időben! Ezt akkor…

Közzétette: Hrutka János Official – 2018. március 15.

MTI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik