Magyar foci bajnokok ligája

Két új magyar sportcsatorna indul, a BL-t is közvetítik

Erősít a TV2 Csoport, jön a Spíler2 és a Spíler3.

Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven. A TV2 Csoport 2016 nyarán kezdte meg nagyszabású portfólió-bővítését, melynek eredményeként 2018 év elejére már 11 csatornával rendelkezik. A TV2 mellett a változatos tematikájú kábelcsatornáknak köszönhetően sokszínű műsorkínálat várja a nézőket – írja friss közleményében a TV2 Csoport.

A terjeszkedés 2018 nyarán folytatódik, elindul két újabb sportcsatorna, amiken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló, minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája-közvetítés.

A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport, és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzésére. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler csatornákon.

Döbbenet Olaszországban
Szívszorító: kiderült, hogy miért halt meg Astori
Szenzáció!
Érthetetlen Barca-igazolás, Alaba merész váltása
Lemaradsz a BL-ről?
Új csatorna közvetíti a Bajnokok Ligáját Magyarországon
Soha nem találod ki, hogy hova…
Casillas újra a spanyol bajnokságban?
Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik