Magyar foci

Kabát menyasszonya kiakadt: elmarad az esküvő?

Csak kapkodjuk a fejünket, mit művel a dzsungelben a híressé vált csatár.
“Kabát Peti letolta a gatyáját, Cicciolina pedig megmasszírozta.”
“Kimaradt jelenet: Cicciolina ˝picsipacsi˝ masszázzsal kényeztette Petit.”
“Kabát Péter menyasszonya üzent Klaudiának.”

Szó mi szó, a győriek (ex)csatára alaposan bekezdett a dzsungelben. A futballal átmenetileg felhagyó Kabát a Rangadónak is beszélt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorról, melyben olyan szupersztárokkal szerepel együtt, mint Pumped Gabo, Herczeg Zoltán és Cicciolina.

BL-KÉRDÉS
Kinyírja-e a Barca a Juventust?

No meg Survivor Klaudia, és, mint a bulvárlapok bőszen írják, itt kezdődnek a gondok. Peti ugyanis élénk érdeklődést mutat a szőke hölgy iránt, láss csodát, még szerelmes vers is született kettejük kapcsolatáról. Ha mindez nem lenne elég, hős csatárunk – mint írják – Cicciolina mellét fürkészte leplezetlen kíváncsisággal, legutóbb pedig a 19 éves Tóth Andi formás idomait leste meg zuhanyozás közben.

A Borstermészetesen meg is kereste Adrit, Kabát menyasszonyát.

– Amint hazaérkezik Peti, komoly fejmosást kap tőlem. Az még lehet vicces, hogy meglesi Cicciolina mellét – ki ne tenné? –, de a Klaudia-affér már sokkal neccesebb – magyarázta Adrienne. – Mi csak töredékét látjuk annak, ami a dzsungelben történik, és valamire felfigyeltek a többiek, hogy így összeboronálták Petit és Klaudiát. Ez nagyon zavaró, és komoly nyomot hagyott bennem. Remélem, hogy Peti nem akarja veszélybe sodorni a kapcsolatunkat, mert ha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, akkor nem lesz esküvő…

Őszintén reméljük, hogy Adri megbocsájt az ő Petijének… Fotó: Facebook/Kabát Péter
Olvasói sztorik