Magyar foci

Ez az öt játékos lehet Storck menesztésének a nyertese

A német edző levegőnek nézte őket, most előtérbe kerülhetnek.

Bernd Storck menesztése után a válogatott több játékosa is kiállt a német mester mellett. Szalai Ádám, Stieber Zoltán, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs. Csalódottak voltak, és köszöntek mindent.

A Rangadó.hu megnézte, kik azok a játékosok, akik a Facebookra ugyan nem posztoltak, de aligha bánkódnak Storck távozása miatt.

Lassan vége?

Nekimentek Dollnak a Ferencváros drukkerei

Futács Márkó

A magyarnál erősebb bajnokságban lett gólkirály, hiába. Bernd Storck egyetlen összetartásra sem hívta meg a jó adottságokkal rendelkező, jelenleg súlyos sérüléséből lábadozó csatárt.

Futács jelenleg a Hajduk Split játékosa, de korábban megfordult a Werder Bremen, és a Leicester együttesében is.

Futács, ha felépül nagy segítségére lehet a válogatottnak Fotó: HNK Hajduk Split, Sva Prava Pridrzana

Vadócz Krisztián

Jelenleg Hong Kongban játszik. Storck egyáltalán nem számolt vele. Megfordult az Auxerre, az Alaves, és az Osasuna csapatában is.

Könnyen elképzelhető, hogy a következő kapitány legalább arra kíváncsi lesz, milyen állapotban van.

Vadócz Krisztián jelenleg Ázsiában játszik Fotó: Kitchee SC Official

Bőle Lukács

Sokan követelték őt is a nemzeti csapatban. A román bajnokság egyik legjobb légiósának számított, hívta a fővárosi sztárcsapat is, de ő Budapestet, és a Ferencvárost választotta.

Döntésében minden bizonnyal szerepet játszott az is, hogy a Fradiból nagyobb esélye lesz bekerülni a nemzeti csapatba, pechére megsérült.

A zöld-fehérek nagyon várják, hogy visszatérjen. A leendő kapitány is?

Vida Kristopher

A Honvéd neveltje, jelenleg a Dunaszerdahely játékosa, meghatározó alapembere. Korábban a holland bajnokságban is megállta a helyét.

Storck onnan, és Szlovákiából sem hívta haza egyszer sem.

Vécsei Bálint

A svájci élvonalban játszik, de az FC Bologna játékosa. Az FC Lugánónak adták kölcsön, hogy visszanyerje formáját, ami akár a válogatottnak is jól jöhet.

Olvasói sztorik