NB I

Nekimentek Dollnak a Ferencváros drukkerei

Rengetegen követelik a német edző távozását.

Mint ismert, hatalmas meglepetésre búcsúzott a Magyar Kupa küzdelmeitől a Ferencváros, amely az NB II-es Kisvárda otthonában szenvedett vereséget. A Fradi szurkolói természetesen rendkívül csalódottak a fájó kiesés miatt, a klub hivatalos Facebook-oldalán látható kommentekből pedig kiderül, hogy sokan Thomas Doll vezetőedzőt támadják, és a német szakember távozását követelik. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk:

“Doll!!! Miért kell félvállról venni bármelyik ellenfelet? Ez a Német edzők betegsége!!! Menjél Storck után haza! AUF WIEDWERSEHEN!”

“Thomas Doll kiejtette a fradit… Taktikailag egy nagy nulla….már a kezdö csapat összeállításánál megbukott adott egy félidöt a Kisvárdának…!!! Dollnak a pökhendiségét látjuk hogy ez a tartalék a másodosztály 2. helyén álló csapatot nem tud megverni.”

“Auf wiedersehen Doll Thomas! Nevetséges hogy ez előfordulhatott!”

“Doll mester! Követni kellene a szövetségi kapitányt. Az eredmények ezt igazolják.”

Mi kell még, hogy elzavarják ezt a szarházi Dollt? Mikor veszik észre hogy 0 a taktika meg a játék?? Ok, jönnek az eredmények a bajnokságban, de milyen jatákkal? Egy nagy lófasz!!! Takarodj Doll vissza németbe!!!”

“Doll MENNED KELL!!!”

Doll húzz már haza!

Doll távozását követelik a Fradi szurkolói Fotó: fradi.hu