Magyar foci

“Orbán Viktor belenyúl az MLSZ-nél”

Egyre nagyobb a balhé a Puskás Akadémia–Ferencváros meccsen megadott büntető miatt.

Nem nyugszanak a kedélyek a köznyelvben csak “kamutizenegyesként” emlegetett hétvégi büntető miatt. Otigba Kenneth megmozdulása után jött az ítélet, majd az egyenlítőgól, és Thomas Doll vezetőedző is mehetett fel a lelátóra.

A Puskás Akadémia–Ferencváros mérkőzésről itt olvashat.

A vitatott jelentet mi is megmutattuk, olvasóinkra bízva az ítéletet. A drukkerek pedig a Rangadó.hu Facebook-oldalán neki is álltak gyártani az “összeesküvés-elméletet”.

A hozzászólásokat változatlan formában közöljük:

Megrendelésre megy az eredmény alakítása a bírókon keresztül, ezért az MLSZ a felelős, ezért nincs néző. A játékvezető azonnal ítélt, fontos kérdésben meg sem próbált konzultálni társaival, akkor minek vannak ott?!

Gondoltam, hogy nem verhetjük meg a Felcsútot, ha már nem tudtak gólt rúgni, jött Gognár, a CSALÓ! Nem értem Dollt, miért ültek az eredményre, miért hozta be a két németet, a kettő nem ér egy felet!

Ó, de hát mi a faszért nem lőtt akkor a fagyi (és épp Böde) még előtte 6-8 gólt a Felcsútnak…?! Akkor nem lenne gond egy ilyen kérdéses eset.

A múlt héten a Fradi kapott kamutizenegyest a Balmazújváros ellen, most meg a főnök csapata a Fradi ellen, ilyen az élet és a sport Orbanisztánban.

Ó minő tragédia! Hány ilyen tizit fújtak már be a Fradi javára? SOKAT!

Puskás FC… Amióta Pintér Attilánk nyavajgott, az első öt vereség után, azután “boritékolható” volt. Orbán Viktor belenyúl az MLSZ-nél és minden szép lesz. Lásd, így történt… Rohadt mocskos banda!!!

Utálom a Fradit de ez többször visszanézve sem büntető nálam. Amikor a védő átöleli a csatárt, az már elvesztette a labdát! Elpattant tőle. Ennyi vagy Viktor, nem bírta volna elviselni, ha kikap a falusi kedvenc légiós csapata????

Olvasói sztorik