Magyar foci

Hiába kapott ki megint, Pintér szerint jobb volt a Puskás

A szakember pontosan levezette, mi lett volna, ha máshogy alakulnak a dolgok. Egy kicsit bírózott is.

Továbbra sem találja az NB I ritmusát a Puskás Akadémia. Szombaton hazai pályán kaptak ki a Honvédtól 2-0-ra. A találkozó után Pintér Attila mondta el, hogy miként látta az újabb vereséget.

– Nem róhatok fel semmit csapatomnak, sokkal jobban fociztunk, mint a Honvéd – kezdte az értékelését Pintér. A gól hiányzik, ami lényeg. Arra kérek mindenkit, hogy nézze meg a 28. percben történteket. Diallo labdát szerzett, mi birtokoltuk a labdát, de hátulról történt egy szabálytalanság, sárgát kellet volna adni, mert kapura vitte volna a labdát. Miért nem kapjuk meg, ami jár?

Pintér itt minden bizonnyal Bobál kiállítását hiányolta, akinek addigra már volt egy sárgája.

– Hatvan percet emberelőnybe tudtunk volna focizni. Egy ilyen jó Honvéd ellen, azért nem mindegy, hogy egyel többen lettünk volna a pályán. A csapatom ezt megérdemelte volna, hiszen megtettük, amit meg kell. Ha valaki vét, azt meg kell büntetni. Ez most nem történt meg.

Olvastad már?
Horváth Ferenc a Balmazújváros győzelme után: földet és vizet nem adunk

Az edző azért foglalkozott kicsit a saját csapatával is.

– Amíg ilyen óvódás gólokat kapunk, addig nem lehet nyerni. Különösen nehéz, mert mi meg mindent kihagyunk. Most kell nagy hit, hoyg kimásszunk ebből a gödörből. Ahogy ma kikaptunk úgy ki lehet kapni, mert minden erőnket mozgósítottuk – zárta szavait.

Olvasói sztorik