Magyar foci

Loki-balhé: szembeköpi a szurkolóit a klubvezetés?

Kiakadtak a drukkerek, hogy a megyei első osztályba zuhant második csapatot továbbra is Gyarmati András irányítja.

Lassan hozzászokhatunk, hogy „háború” zajlik Debrecenben: a hajdúsági szurkolók finoman szólva sincsenek megelégedve a klubvezetéssel. Szerdán a Rangadó írta meg, Dusan Brkovics, az elmúlt évek kulcsembere kijelentette, több tiszteletet érdemelt volna, mint ahogy sérelmezte azt is, próbajátékon kellett volna részt vennie, hogy maradhasson Debrecenben. A légiós kijelentette, nem igaz Szima Gábor elnök állítása, hogy sok pénzt akart.

A Loki-szurkolók azt is nehezen emésztik meg, hogy a klub második csapata a megye I-ben indul, miután kiesett az NB III-ból. A lokiblog.euoldalon olvasható írásban keményen nekiesnek az egyesület vezetésének…

OLVASTAD MÁR?
Olasz sztárcsapat vinné Ronaldót
Befutott a Fradi új igazolása

„A DVSC jelenlegi vezetősége SZEMBEKÖPI saját szurkolóit, MEGALÁZZA saját NB I-es játékosait, KICSINÁLJA az Akadémián nevelkedő egykori és jelenlegi labdarúgóit, FELÉGET mindent, amit Debrecennek adott az elmúlt 20 évben, LEJÁRATJA saját magát és mindenkit, akinek valaha is köze volt a Lokihoz!” – írják.

A cikk szerzője Gyarmati András edzővel sincs kibékülve.

„Már önmagában megalázó, hogy a következő szezonban a megye I-ben indul, arról nem beszélve, hogy a feljutás onnan talán nehezebb, mint az NB III-as bennmaradás. De rendben, ezt hozta magával a kiesés, mindennek van következménye. Vagy nem mindennek? Gyarmati András irányítja majd az együttest. Az a Gyarmati András, akinek a vezérletével kiesett a csapat, aki képtelen volt arra, hogy a rá bízott értékeket ne herdálja el, akit – beszéljetek bármelyik akadémistánkkal – a saját játékosai utálnak, aki karriereket tett tönkre. De ha nem így lenne, és ő lenne a világ legjobb edzője, akkor sem érteném, egy ilyen megalázó kiesés után miért nem váltják le posztjáról.”

Olvasói sztorik