NB I

Balhé Debrecenben: marad az NB I-ben a Loki ásza?

A DVSC „eltűnt” játékosa a Rangadónak elárult néhány érdekes részletet távozásának körülményeiről.

Miután a DVSC hivatalos honlapjáról eltávolították Dusan Brkovicsot, kiderült, hogy a védővel nem sikerült megállapodnia a hajdúsági klubnak. Ezzel egyértelműen egyik alapemberét veszítette a Loki, hiszen a 28 éves hátvéd az előző szezonban harminc alkalommal is a kezdőben kapott helyet, míg két idénnyel ezelőtt huszonnyolcszor volt a pályán a kezdő sípszótól. A szerb játékos a Rangadó kérésére elmondta, miért kellett távoznia négy év után Debrecenből.

– A Diósgyőr elleni utolsó bajnoki után megsérültem, de húsz nappal később teljesen felépültem, és készen álltam a játékra – magyarázta honlapunknak Brkovics. – Ekkor Debrecenben tartózkodtam, beszéltem is az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam. Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz. Az előző szezon legjobbjának választottak, az elmúlt három évben meghatározó futballista voltam, a legtöbb meccset én játszottam ez idő alatt, úgy gondolom, kicsivel több tiszteletet érdemeltem volna.

Szima Gábor, a DVSC elnöke az utóbbi időben sok kritikát kap a szurkolóktól, mondván sokkal kevesebb pénzt áldoz a Lokira, mint korábban. Brkovics azonban pozitív dolgokat is említett vele kapcsolatban. Elmondása szerint mindvégig jó volt kettejük viszonya, és hozzátette, nem szabad elfelejteni, hogy sok mindent megnyert vele korábban a Debrecen.

HOPPÁ!
Meglepetésre készül a Vidi Bordeaux-ban

– Az élet megy tovább, minden jót kívánok a DVSC-nek. Látom, hogy nagyon megváltozott a csapat, de bízom benne, hogy elindul felfelé a tabellán – mondta Brkovics, majd zárásként a saját jövőjéről is beszélt. – A következő néhány napban eldől a sorsom. A magyar bajnokság nagyon színvonalas, sok jó játékos megtalálható benne, az is lehet, hogy itt folytatom, de más országokból is vannak ajánlataim.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik