Magyar foci

Futács Márkó újra címeres mezben?

A Hajduk Split támadója remekel a horvát élvonalban, olvasóink szerint akár már Ronaldóék ellen bizonyíthat a mellőzött játékos.

Kapcsolódó cikkek

Korábbi cikkünkben arról kérdeztük olvasóinkat, vajon a soron következő portugálok elleni vb-selejtezőre készülő magyar válogatott keretbe meghívót kaphat-e az őszi szezon után tavasszal is kiváló formát mutató, de Bernd Storck kapitány által eddig mellőzött Futács Márkó, Vida Kristopher, Eppel Márton, Molnár Gábor négyes. Hozzájuk soroltuk Botka Endrét is, aki a német mester irányítása alatt barátságos mérkőzésen már lehetőséget kapott az A-válogatottban, de helyzete azért is lehet különösen érdekes, hiszen míg a fiatal jobboldali védő a Fradiban hamar alapemberré nőtte ki magát, addig poszt-riválisai, Fiola Attila és Bese Barnabás meccshiányban szenvednek.

A Rangadó.hu által feltett kérdésre olvasóink így szavaztak:

Jól látható tehát, hogy a válaszadók alig tíz százaléka gondolja csak úgy, hogy a fenti ötösből egyik játékos sem kap majd válogatott meghívót. A legtöbb voksot Futács Márkó érdemelte ki, olvasóink ötven százaléka bizalmat szavazott a Hajduk Split gólerős támadójának. Jól szerepelt kérdőívünkön az egyszeres válogatott, fradista Botka Endre is, aki a voksok több mint negyven százalékát gyűjtötte be. A kispesti színekben gólerős Eppel Márton harmincnégy, míg Vida Kristoper harminchárom, Molnár Gábor pedig kilenc százalékkal zárt.

Olvasói sztorik