Magyar foci

Szűcs Lajos: semmire sem emlékszem, félperces eszméletvesztésem volt

Elértük a korábbi válogatott kapust, akit szombaton Nyírbátorban ütött le egy szurkoló, miközben ment a meccs. Az Újpest, az FTC és a Pápa legendája csak elmondásokból tudja, hogy mi történt…

Botrányosan alakult a Nyírbátor–Rákosmente NB III-as mérkőzés: előbb az egyik vendégjátékost vitte el a mentő, mert lekönyökölték, majd Szűcs Lajos kapott hatalmasat az egyik helyi szurkolótól. Eddig nagyon kevés információ állt rendelkezésre a történtekről, ám honlapunk elérte a pórul járt főszereplőt.

Az Újpest, a Kaiserslautern, a Fradi, a Pápa, a Dunaújváros és a magyar válogatott korábbi játékosa nehezen akart visszaadni egy labdát (a Rákosmente, ahol kapusedzőként és szakmai igazgatóként tevékenykedik, 2-1-re vezetett), mire egy szurkoló a kerítésen át ököllel állcsúcson vágta.

Ahogy arról már beszámoltunk, Szűcshöz mentőt hívtak, kórházba került, ahol bent is tartották volna, csak saját felelősségére távozhatott.

– A feleségem a csapat mindenese, ott volt a kispad mögött a lelátón, tőle tudom, hogy mi történt – kezdte Szűcs Lajos. – Úgy megütött az egyik szurkoló, hogy félperces eszméletvesztésem volt, semmire sem emlékszem. A rendőrség intézkedett, elkapták az illetőt.

Ahogy azt Szűcs elmondta, vasárnap ki sem mozdult otthonról, pihent, és ha nem múlik el a fejfájása, hétfőn újra orvoshoz fordul.

– Sosem mentem a szomszédba egy kis balhéért, elismerem, hogy a vezetésünk tudatában húztam az időt, ez benne van a futballban – tette hozzá a kapusedző. – A pályán ott van az illetékes, aki, ha kell, szankcionál, de az minősíthetetlen, hogy valaki a lelátóról ököllel vegyen elégtételt. Hétfőn edzést kellene tartanom, várnak a gyerekek, ha nem mehetek dolgozni, kártérítést fogok kérni.

Olvasói sztorik