Magyar foci

Lépett az MLSZ! Komoly kedvezmények a szurkolóknak a vb-selejtezőkre és a bajnokikra

A Magyar Labdarúgó Szövetség azt szeretné, hogy az NB I-es nézőszámokkal ellentétben a válogatott mérkőzésein az Eb-hez hasonlóan rengeteg magyar szurkoló buzdítsa a labdarúgókat, ehhez pedig úgy tűnik, meg is teszik a megfelelő lépéseket, hiszen létrehozták az MLSZ Szurkolói Klubot. A regisztráció a vb-selejtezőkre, majd pedig az NB I-es meccsek olcsóbb megtekintésére is alkalmas lesz.

A hazai vb-selejtezőkre például a bérletkedvezmény keretében a regisztrált klubtagok a hazai mérkőzésekre a belépést biztosító bérlet árából az eredeti jegyárhoz képest 30 százalék kedvezményt kapnak.

A jegykedvezmény keretében a Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott mérkőzéseire, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további (lojalitási) kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedveszmény mértéke elérheti a 25 százalékot is – írja az mlsz.hu.

A lojalitási kedvezmény szabályai:

– NB I-es klub mérkőzéseire érvényes, legalább fél szezonra szóló bérlet 10% kedvezményre jogosít (a klubbérletet szintén szurkolói kártyával kell megvenni), vagy

– az elmúlt 6 hónapban megrendezett NB I-es mérkőzésekre vásárolt jegyek után jegyenként 2% kedvezmény, de maximum 10% (5 mérkőzés után).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik