Magyar foci

Be voltak állva a karambolozó Fradi-focisták?

Egy taxis szerint még a mentősöket is inzultálta Varga Roland és Busai Attila, miután január 17-re virradó éjszaka karamboloztak a XII. kerületben.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, az FTC két labdarúgója autójával betonfalnak csapódott a XII. kerületben. A futballisták bevallották, hogy ittak, de azzal védekeztek, hogy azt hitték, már kiment a szervezetükből az alkohol. Egy korábban nyilvánosságra hozott videofelvételen viszont nem tűntek józannak, s a helyszínre kiérkező taxisok a Borsnakarról számoltak be, hogy a fiúk totálisan be voltak állva.

– Az egyik kollégám egy fiatal, szőke lányt fuvarozott a helyszínre – mesélte a névtelenséget kérő taxis. – Én később érkeztem, így csak sejtem: az lehetett a baj, hogy az egyik játékos összeveszett a barátnőjével, akit aztán odahívtak a balesethez. Amikor megjött a taxival, egyikük összevérezte az autót, olyan volt a környék, mint egy mészárszék. Mindketten már-már önkívületi állapotban voltak, valamiért néhány száz eurót akartak a lány kezébe nyomkodni, aztán a táskáját bedobták egy kerítés mögé, amit a rendőrök félóra keregélés után találtak meg. A sérüléseiket alig lehetett ellátni, egyikük ki-be ugrált a mentőből, lökdöste a mentőst, a kollégánk is azért hívott minket, nehogy valami meggondolatlanságot kövessenek el vele szemben. Bár gondolkodni nemigen tudtak. Például nem is értettük, a velük lévő harmadik személy miért rohant el a kiérkező rendőrök elől, hiszen nem is ő vezetett. Azt is furcsálltuk, hogy nem volt alkoholszaguk. 26 éve taxizom, láttam már sok részeget, de mindegyiken érződött az alkohol. Rajtuk semmi. Ennek elelnére nem láttuk, hogy legalább megszondáztatták volna őket.

A játékosokat sokáig nem engedte a Ferencváros nyilvánosság elé állni, Varga Roland a törökországi edzőtáborban állt a Fradi TV kamerái elé, bocsánatot kért a baleset miatt.

Olvasói sztorik