Légiósok

Bogdán Ádám május végén szabadon igazolhatóvá válik

Januárban nem adják el, így a nyáron ingyen távozhat Liverpoolból.

Bogdán Ádám a szezon második felét is a Hiberniannél tölti: úgy fest, a magyar válogatott kapust nem adja el januárban a Liverpool, nyáron ingyen távozik – írja az Anfield Road blog.

Úgy néz ki, maradok a Hibsnél – válaszolta Bogdán Ádám a blog azon kérdésére, hogy mi lesz a sorsa a januári átigazolási időszakban.

A magyar válogatott kapus tavaly nyáron beszélt arról, hogy januárban, a skót liga téli szünetében neki is lesz egy tíznapos pihenője, amikor a kölcsönszerződését felülvizsgálhatják a felek. Éppen ezért kérdeztek rá a játékosnál, hogy van-e esély arra, hogy a Liverpool eladja a januári transzferablakban, vagy kitölti kölcsönszerződését a Hibsnél.

Bogdán az eddigi skóciai karrierjét egész jóként értékelte, mert sok meccsen tudott védeni. Tény, hogy voltak nagyon jó meccsei, a Rangers elleni két mérkőzésén olyan pompásan teljesített, hogy a glasgowi kékek vezetőedzője nem győzte dicsérni egykori csapattársát.

Remélem, hogy nyárig még többet tudok majd védeni és feljebb kapaszkodunk a tabellán is – jelentette ki az Anfield Road blognak Bogdán Ádám.

A hogyan továbbról többször is nyilatkozott: annak ellenére, hogy szereti a mediterrán vidékeket és már kicsit sokallja az esőt, szívesen maradna Edinburgh-ben, mert megszerette a várost.

Az biztos, hogy május végével lejár a szerződése a Liverpoolnál – ahová ingyen érkezett és összesen hat mérkőzésen védett –, így szabadon igazolható lesz.

Címlapkép: Backpage Images / DPPI / AFP

Olvasói sztorik