Légiósok

Különleges lehetőség: kolumbiai klub tett ajánlatot Futácsnak

Az Independiente Santa Fe szeretné szerződtetni a klub nélküli magyar támadót.

A háromszoros válogatott magyar csatárnak, Futács Márkónak nem volt csapata ebben a félszezonban, miután eljött a Hajduk Splittől. A csakfoci.hu most rábukkant egy olyan kolumbiai hírre, ami jelentősen befolyásolhatja a 28 éves támadó pályafutását – írja az Index. Egyébként Futács korábbi klubja, a DVTK is aktív a piacon, itt megírtuk, kiket igazolnak.

Az Independiente Santa Fe ugyanis, ha minden igaz, komoly ajánlatot tett a 196 centis csatár elé. A klub az előző szezonban a 20 csapatos liga 12. helyére futott be, de egyébként kilencszeres bajnok.

Az átogazolásról beszámoló rádióadó internetes oldala úgy tudja, hogy Futáccsal már fel is vették a kapcsolatot a bogotai klubtól, de még kérdéses, 2019-ben csatlakozik-e a támadó a dél-amerikai gárdához.

A 2017-ben horvát gólkirályi címet szerző Futács a Hajduktól azért jött el, mert a szurkolók bűnbakot láttak benne, és megtámadták, fejbe rúgták. A csatár profi karrierje során még soha nem játszott Európán kívül, a Werder Bremen, az Ingolstadt, a Portsmouth, a Leicester City, a Blackpool, a Diósgyőr, a török Mersin és a már említett Hajduk mezét viselhette eddig.

Címlapkép: Robert Matic/hajduk.hr

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik