Légiósok

Vadócz gólja győzelmet ért a kupában

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt végig a soraiban tudó RB Leipzig 0-0-ra végzett a Schalke ellen a német Bundesliga kilencedik fordulójában.

A Hongkongi Kupa legutóbbi játéknapján 2-1-re nyert a Kitchee SC a Hong Kong Sapling ellen, ezzel továbbjutott – a Kitchee második gólját Vadócz Krisztián szerezte a 35. percben.

Nagy Ádámot végig a kispadon pihentette a Bologna, mely a Sassuolo ellen szerzett egy pontot (2-2) az olasz Serie A 10. fordulójában.

Megyeri Balázs védte az Atromitosz kapuját a görög élvonal kilencedik fordulójában, míg Ugrai Roland a 78. percig volt a pályán – csapatuk 2-2-t játszott a Panionosz vendégeként.

A horvát élvonalbeli Hajduk Splitben a 69. percig volt a pályán Gyurcsó Ádám – az együttes odahaza osztozkodott a pontokon (1-1) a Rijekával a bajnokság 12. fordulójában.

Már bajnokként kapott ki az FK Asztana a Toboltól a kazah első osztály 31. fordulójában – Kleinheisler László az 59. percben jutott szóhoz a friss aranyérmesnél.

Bíró Bencével a soraiban kapott ki a Guimaraes tartalékcsapata a portugál másodosztály hetedik fordulójában. A magyar játékos a 70. percig volt a pályán.

Sem Prosser Dániel (Sepsi), sem Lang Ádám (CFR) nem jutott szóhoz csapatában a Sepsi–Cluj romániai rangadón – a kolozsváriak idegenben nyertek 2-1-re az élvonal 13. fordulójában.

A meccset végigjátszó Vécsei Bálint győzelmet ünnepelhetett a Lugano színeiben a svájci élvonal 12. fordulójában – a Thunt verték 2-1-re.

Kiemelt kép: Kitchee SC Facebook

Olvasói sztorik