Légiósok

Itt az első közös fotó Szalai Ádámról és bombázó szerelméről

Több napot töltöttek Magyarországon.

Csaknem egyévnyi titkolózás után, végre egyértelműen kiderült: egy párt alkot a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója, Szalai Ádám és a német televíziós híresség, Angelina Heger – írja a Ripost.

Tavaly ősz óta csak következtethettünk arra, hogy a magánéletét mindig tabuként kezelő Szalai egy német tévésbe szerelmes.

A nálunk Nagy Ő-ként ismert tévés valóságshow-sorozat egyik legnépszerűbb szereplőjeként ismertté vált Angelina Heger most az Instagramon hozta nyilvánosságra az első közös, Magyarországon készült felvételüket.

A 25 éves lány az utóbbi hónapokban ‒ a közösségi oldalakon végigkövethető posztjai tanúsága szerint ‒ gyakran ugyanakkor, ugyanott tűnt föl, ahol a válogatott focista. Még a képek pontos helyszíne és beállítása is hasonlított Madridban, a párizsi Eiffel-toronynál, egy ausztriai síparadicsomban vagy éppen a budapesti Szent István-bazilikánál.

Legutóbb mindketten Bali szigetén, láthatóan ugyanabban a luxuskörnyezetben nyaraltak, de a német bulvársajtónak is témát szolgáltató találgatást sosem erősítették meg. Egészen idáig!

Angelina előbb egy rajongója kérdésére válaszolva adott félig-meddig elismerő választ arra a kérdésre, hogy a vele hírbe hozott Szalai miatt gyakran jár-e Magyarországra.

Egy éve rendszeresen járok oda, és minden alkalommal tetszik – válaszolta a szőke szépség, de az Instagramon megjelent legfrissebb képei és videói ennél sokkal egyértelműbben utalnak a kapcsolatukra.

forrás: instagram.com/angelinahegerofficial

Ezekből kiderült: a Hoffenheim nyári edzéseinek rajtja előtt Szalaival egy hetet töltöttek Magyarországon is. Elsősorban a Pesterzsébetről indult labdarúgó szülővárosában, Budapesten és Ráckevén. Minden jel arra mutat, hogy Szalai már a családjának is bemutatta választottját.

Első közös videójukat Angelina egy autó anyósüléséről készítette, de egy pillanatra feltűnik a képen a volánnál ülő futballista is. A további fotókból kiderül az is, hogy a német híresség kedvenc itteni étele a töltött káposzta, és hogy párja kedvenc kikapcsolódása, a ráckevei horgászás és a Kis-Duna partján tapasztalt idilli csend őt is megigézte.

nyitókép: instagram.com/angelinahegerofficial

Olvasói sztorik