Nemzetközi foci bajnokok ligája

Meghökkentő nyilatkozat a Vidi FC ellenfelétől

Bőven van önbizalma a híres edző fiának.

A MOL Vidi FC bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójába, mivel az idegenbeli 1-1 után kedden 2-1-re nyert a luxemburgi F91 Dudelange ellen Felcsúton.

Igaz, hogy a vendégek a keddi meccs hajrájában könnyedén megszerezhették volna a továbbjutásukhoz szükséges második találatot, mégis meghökkentő, amit vezetőedzőjük nyilatkozott a lefújás után.

A két mérkőzés képét tekintve egyértelműen kijelenthető, hogy messze miénk a jobb csapat – nem kicsivel, sokkal jobb. Több helyzetünk volt, de a nap végén persze csak az számít, ki szerzett több gólt – idézi a molvidi.hu Dino Toppmöllert.

A tréner nem más, mint Klaus Toppmöller fia, az édesapjáról pedig azt érdemes leginkább tudni, hogy 2002-ben a Bajnokok Ligájában, a német bajnokságban és a Német Kupában is ezüstérmes volt a Bayer Leverkusennel.

A luxemburgiak edzője kijelentette, Ibrahimovic helyzetét még vissza kell néznie, de elsőre hihetetlennek tűnik, hogy onnan nem talál be egy játékos.

A meccs előtt is azt mondtam, azt várom ellenfelünktől, hogy várakozó álláspontra fognak helyezkedni és nem vállalnak kockázatot, ez be is jött. Tizenöt perc után szerkezetet váltottunk, mert a Vidi sem abban a felállásban játszott, amiben az előző találkozón, ezzel pedig föléjük is kerekedtünk, tényleg csak a gól hiányzott.

A fehérváriak szakvezetője, Marko Nikolic beismerte, hogy csapata ezúttal sem játszott jól.

Látható, hogy a csapat nyomás alatt volt, nagy elvárások mellett játszottunk. Az utolsó tizenöt percben, hasonló szituációban az előző szezonban nagyon szépen lehoztuk ezeket a mérkőzéseket, kontrollálva azokat. Ma sok szerencsénk volt a végjátékban, sok hibát követtünk el. Nem vagyunk még jó formában. Minimum négy, de bízom benne, hogy még több európai mérkőzés vár még ránk a folytatásban. Ez a nap egyetlen pozitívuma – magyarázta a bajnokcsapat szerb trénere.

Hozzátette, az előző szezonban Európában senki nem számított semmire a Videotontól, de meglepetést okozott, most viszont nagyon nagyok az elvárások, de ez szinte ugyanaz a csapat. Éppen ezért úgy gondolja, hogy a bolgár Ludogorec ellen nem lesz rajtuk nyomás, így talán könnyebben tudnak majd játszani.

nyitókép: MTI, Bodnár Boglárka

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik