Légiósok

Újabb gól: Szoboszlai nem tud leállni

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az osztrák másodosztály 33. fordulójában a Liefering kisebb meglepetésre kikapott a sereghajtó FAC Wien otthonában 3-2-re. A vendégeknél a magyar utánpótlás-válogatott Szoboszlai Dominik szerezte a második találatot, a 40. percben büntetőből alakította 2-2-re az állást. Honfitársunk végigjátszotta a meccset.

Doll nem szereti a fáradtság miatt provokáló játékosokat
A Fradi trénere nem érti, hogyan tolerálhatják ezeket a labdarúgókat az itthoni szakértők.

A francia másodosztály, a Ligue 2 utolsó fordulójában Lang Ádám csapata a Nancy a bennmaradásért lépett pályára, ehhez le kellett győzniük a középmezőnyhöz tartozó Orleans együttesét. Sikerült is nekik, 3-0-ra diadalmaskodtak, amit Lang a kispadról nézett végig. A megőrzött 17. helyüknek köszönhetően elkerülték az osztályozót és a kiesést is.

Bese Barnabás együttese, a Le Havre is nyert, méghozzá 2-0-ra a Tours ellen, így a negyedik lett a Ligue 2-ben, és osztályozót játszhat a feljutásért. A parádés szezonhajrát produkáló együttesben Bese jobbhátvédként végig a pályán volt.

Az ír élvonal 17. fordulójában a Dundalk 2-1-re verte otthon a Sligo Rovers csapatát, a hazaiaknál Adorján Krisztián végig a kispadon ült.

Olvasói sztorik