NB I

Doll nem szereti a fáradtság miatt provokáló játékosokat

A Fradi trénere nem érti, hogyan tolerálhatják ezeket a labdarúgókat az itthoni szakértők.

Az NB I élén álló Ferencváros a Vasast fogadja a hétvégi bajnokin, Thomas Doll vezetőedző pedig több játékosát is kénytelen nélkülözni. Megsérült Botka Endre, Julian Koch és Otigba Kenneth is, közülük ketten már műtéten is átestek, Gorriaránt pedig eltiltás miatt nem lesz bevethető. A német szakember azonban az angyalföldiek elleni találkozó előtt még kitért az előző, Videoton elleni bajnokira, ami nagyon feszült hangulatú volt.

– A megszokottnál sokkal több időre volt szükségem arra, hogy feldolgozzam a Videoton elleni mérkőzést. Nemcsak a három elszenvedett sérülés miatt, hanem azért is, mert sok döntéssel nem értettem egyet, persze ott voltak a helyzeteink, sajnos nem tudtunk élni velük, de mi voltunk a jobbak – idézi az üllői129.hu a német trénert, aki aztán a Videoton-játékosokról is ejtett egy-két szót.

Nagyon harcias találkozó volt, de amit nagyon nem szeretek, azok az olyan játékosok, akik kicsit elfáradnak, nem tudnak rendesen futni, így követnek el vagy provokálnak ki szabálytalanságokat, ezután pedig teátrálisan gurulnak, reklamálnak és próbálják befolyásolni a játékvezetőket – jegyezte meg a szakvezető, és bár nem mondta ki, de a szavaiból kiindulva Danko Lazovicsra is gondolhatott.

Doll elemében volt, a televíziós szakértőket is kiosztotta, majd egy korábbi incidens miatt ő maga is elnézést kért.

Cantona keményen beszólt a Real Madridnak
De azért a Barcelona sem úszta meg.

És amit nem értek, hogy a szakértők úgy néz ki, hogy tolerálják ezt, Angliában vagy Németországban a feje tetején állna minden. Ha nálunk lenne ilyen játékos, vele elbeszélgetnék, mert ez nagyon kellemetlen. És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elnézést kérjek dr. Horváth úrtól, akit a TV-ben kicsit kritizáltam, félreértettem a kérdést, azt hittem, hogy azt mondja, a Videoton volt a jobb, de nem ezt mondta. Ha téved az ember, akkor nyugodtan elnézést kérhet, ezt most meg is teszem, valamint majd személyesen is, ha találkozunk.

Doll nem szereti a teátrálisan guruló játékosokat. Fotó és címlapfotó: fradi.hu
Olvasói sztorik