Légiósok

Két magyar gólpassz, egy gól a DAC-ban

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Eltört az NB I-es légiós lába – VIDEÓ
Lehet, hogy véget ért a szezon Michael Rabusic számára.

Nikolics Nemanja egy óriási védelmi bakit váltott gólra az észak-amerikai bajnokság (MLS) hatodik játéknapján. A Chicago Fire az ő találatával verte 1-0-ra a Colombus Crew-t.

A szlovák élvonal rájátszásának negyedik fordulójában a DAC Dunaszerdahely a Trencín vendége volt. Az együttesben Kalmár Zsolt kezdett, Vida Kristopher pedig már a tizedik percben szóhoz jutott csereként. A két magyar játékos meghálálta Marco Rossi vezetőedző bizalmát: a 12. percben Kalmár gólpasszt adott (0-1), majd az 51. percben Vida is előkészítőként remekelt (0-2), a 76. percben pedig utóbbi játékos gólt is lőtt (0-3) – végül 3-1-re nyertek és visszavették második helyüket. Mervó Bence a kispadon kapott helyet.

Vida Kristopher (sárga-kékben) góllal és gólpasszal zárt Fotó: dunaszerdahelyi.sk

Vécsei Bálint padozott, nem jutott szóhoz a svájci Luganóban, mely odahaza kapott ki 1-0-ra a Baseltől az élvonal 28. fordulójában.

Szalai Ádám a 83. percben jutott szóhoz a Hoffenheimben, mely 1-1-re végzett a Frankfurt vendégeként a német Bundesliga 29. fordulójában. A végeredmény az 56. percre alakult ki.

Olvasói sztorik