Légiósok

Gyurcsó egész pályás sprint után adott gólpasszt – VIDEÓ

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Gyurcsó Ádámmal felálló Hajduk Split az első félidőt követően 2-2-re állt az Osijek ellen a horvát élvonal 26. fordulójában. A vendégeknél kezdőként pályára lépő magyar támadó a harmadik percben gólpasszt jegyzett – a klub hivatalos közösségi oldala a „fantasztikus” jelzővel illette a megmozdulást, melyet Basic váltott gólra. A találkozó 3-3-mal ért véget – Gyurcsót a 74. percben cserélték le.

Gyurcsó az egész pályán végigrobogott

Holman Dávid góljával szerzett vezetést a Slovan Bratislava a DAC elleni szlovák rangadón. Az élvonal rájátszásának második fordulójában végül 2-0-ra nyert a Slovan. Holman a 80. percig volt a pályán, a dunaszerdahelyieknél pedig Kalmár Zsoltot a 84. percben váltotta Vida Kristopher.

Szintén gólpasszt jegyzett Sallói Dániel, aki a Sporting Kansas City 3-2-es győzelméhez járult hozzá egy assziszttal (és egy sárga lappal).

Vadócz Krisztián újabb gólját ünnepelhette a Kitchee SC, mely a Hongkong Rangers ellen nyert 3-2-re a Sapling Kupában.

Bajner Bálint az 58. perctől kapott lehetőséget a Borussia Dortmund II-ben, mely 3-1-re kapott ki az Aachentől a német negyedosztály 26. fordulójában. A Dortmund-tartalék még vezetett két perc elteltével, de Boadu 20. percben begyűjtött piros lapja után három gólt is kapott.

Sallai Roland ezúttal a kispadról nézte végig csapata, az APÓEL mérkőzését. Az együttes az Apollóntól kapott ki 4-2-re a ciprusi élvonal 29. fordulójában.

A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig legyőzte az éllovas Bayern Münchent a Bundesliga 27. fordulójában.

Hidi Patrik a kispadról nézte végig a Real Oviedo hazai bajnokiját – az együttes 2-1-re verte a Granadát a spanyol másodosztály 31. fordulójában.

Nagy Ádám csak a kispadról nézte a Bologna bajnokiját – 1-1 lett a Lazio elleni Serie A-találkozó.

Címlapfotó: hajduk.hr

Olvasói sztorik