Légiósok

Feczesin elárulta, merrefele képzeli el a folytatást

Az NB I és a válogatottság is téma volt.

Nem hosszabbította meg a Csonnam Dragons a tizenegyszeres válogatott labdarúgó Feczesin Róbert szerződését, aki a dél-koreai bajnokságban csapatonként engedélyezett három nem ázsiai játékos egyike volt az alapszakaszban kilencedik klubjánál. A 2017-es szezonban tíz gólt szerző támadó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

REAKCIÓ!
Így reagáltak Huszti hazatérésének hírére a szurkolók

Miért nem lett közös folytatás a Csonnammal?

– Első szezonomhoz képest úgy érzem, egész jó idényt futottam. Tíz gólt lőttem és kiosztottam öt gólpasszt. Úgy voltam vele, ha Koreán belül is, de csapatot szeretnék váltani. Így abban állapodtunk meg a csapattal, hogy az egy éves opció nem lép életbe. Természetesen minél előbb szeretném megtalálni az új klubomat.

Van esély a hazatérésre?

– Úgy vagyok vele, hogy egyelőre még nem szeretnék hazatérni, az az elsődleges célom, hogy külföldön szeretném folytatni pályafutásomat. Nem mondom, hogy csak az ázsiai piac van képben, de ahogy megismertem Koreát, számomra nagyon pozitív csalódás volt ott játszani és élni.

A válogatottságról

– Amikor itthon vezettem az NB I-es góllövőlistát, akkor sem volt arról szó, hogy a nevem felmerült volna a válogatottnál, ezért túlzás lenne kijelenteni, hogy én mondtam volna le a válogatottságról, vagy a nemzeti csapatnál mondtak le rólam. Azt gondolom, most már tényleg a fiatalokra kell koncentrálni, hiszen harminc fölött járok. A fiatalok beépítése zajlik a nemzeti csapatnál, ehhez sok sikert kívánok.

Olvasói sztorik