Légiósok

Hiába sérült, spanyol és olasz csapatok vinnék Bajner Bálintot

Több ajánlattal is bombázták.

Bajner Bálint 2012 és 2014 között már szerepelt a Borussia Dortmundban, az idén nyáron pedig újra a sárga-feketékhez szegődött, ezúttal a klub második együtteséhez. A magyar támadó bizakodva vetette bele magát újra a német kalandba, hiszen játékengedélyét az élvonalra is kiváltották. Az utóbbi hónapok viszont nem múltak el problémamentesen, Bajner egyelőre egy percet sem játszott a Dortmund II-ben, az őt képviselő menedzser, Kozák Attila pedig azt is elárulta a Rangadónak, hogy mi hátráltatta a támadót.

Ezt olvastad már?
Három játékossal erősít a Kisvárda

– Bálint csípőbántalmakkal küszködött, és több hónapon keresztül nem tudták megfejteni, mi okozza ezeket a fájdalmakat olyan szinten, hogy lábra is alig tudott állni, napi tíz-tizenöt injekciót kapott – kezdte honlapunknak Kozák. – Találtak végül egy cisztát a bölcsességfoga alatt, amit november közepén eltávolítottak, azóta pedig elmúltak a fájdalmai. Már százszázalékos állapotban van, napi háromszor edz, januárban pedig csatlakozik a csapathoz. Mindenki nagyon várja már vissza Bálintot, az edzők és a játékostársak is rendkívül pozitívan viszonyulnak hozzá. Ugyan már korábban is pályára léphetett volna, de az edzők nem sürgették, azt mondták, megvárják, amíg újra százszázalékos lesz. Ha jó tavaszt fut, nyáron bármire esélye lehet az előrelépést illetően.

A menedzser végül azt is elárulta, annak ellenére, hogy Bajner egy percet sem játszott az ősszel, több ajánlattal is bombázták. Többek között a Serie B-ből, valamint spanyol másod- és harmadosztályból is keresték, de a támadó továbbra is Dortmundban képzeli el a jövőjét.

Bajner januártól újra a pályán bizonyíthat Fotó: Mathis Wienand/Bongarts/Getty Images
Olvasói sztorik