NB II

Három játékossal erősít a Kisvárda

Kondás Elemér azt is elárulta, felvetődött-e Rudolf Gergely igazolása.

Huszonegy fordulót követően élesen kirajzolódott, melyik két NB II-es együttes tervezhet élvonalbeli szerepléssel a következő évadban. A listavezető MTK 52 pontot szerzett, a Kisvárda öttel kevesebbet, mögöttük jelentős szakadék, a Békéscsaba ugyanis 37 egységgel áll a harmadik pozícióban.

Mindez azt jelenti, hogy a korábbi debreceni sikeredző, Kondás Elemér által irányított szabolcsi együttes száguld fennállása első NB I-es tagsága felé.

Kondás edző az élvonalba repítheti a Kisvárdát Fotó: AFP/BRUNO FAHY

– Azért ne szaladjunk annyira előre, sok van még vissza, és kemény időszak áll előttünk – kezdte a Rangadónak Kondás. – A tízpontos előny biztató, ám egyelőre nem foglalkozunk az élvonallal.

Sokkal inkább azzal, hogy megerősítsék az együttest.

– Három futballista szerepel az elképzeléseinkben, olyanok, akik éhesek a sikerre, tudnak tenni érte, kellő tapasztalattal rendelkeznek – tette hozzá a Kisvárda szakvezetője. – Csatárposzton jól állunk, ugyanakkor kevés a bal lábas labdarúgónk.

Érdeklődésünkre Kondás Elemér kijelentette, a Nyíregyházának búcsút intő korábbi válogatott támadó, Rudolf Gergely megszerzése nem került szóba.

A Kisvárda január 10-én kezdi meg a felkészülést, ám a játékosoknak már addig is „hangolódniuk” kell, Kondás ugyanis személyre szabott feladatokkal látta el őket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik