Légiósok

Kádár Tamásék az elődöntőbe jutottak

Futács Márkó csapata is örülhetett. Koman és Sallai is kimaradt. Szántó visszatért.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A hétközi Török Kupában nem került keretbe az Adanaspornál Koman Vladimir, a hazaiak 2-0-s vereséget szenvedtek a Bursasportól. A párharcnak lesz még egy visszavágója.

A ciprusi bajnokság hétközi fordulójában az APOEL keretéből Sallai Roland is kimaradt, a vendégek 4-0-s győzelmet arattak az Ermisz Aradippu otthonában. A Dinamo Kijev már az Ukrán Kupa negyeddöntőjében volt érdekelt, a vendégek 2-0-s győzelmet arattak a Deszna felett, és továbbjutottak. Kádár Tamás végig a pályán volt.

A sérült Futács Márkó játékára továbbra sem számíthat a Hajduk Split. A vendég gárda szerda este az Osijek játékosait búcsúztatta a kupában (3-1) és jutott az elődöntőbe. Az osztrák éllovas Red Bull Salzburgnak nem jelentett problémát a Mattersburg legyőzése (2-0) a hétközi fordulóban. A vendégeknél ezúttal sem volt keretben Varga Barnabás.

Zsinórban második bajnoki mérkőzésén maradt pont nélkül a Rapid Wien. A bécsiek az Altach elleni vesztes bajnokit (1-2) kilenc emberrel zárták. Hosszú kihagyás után újra lehetőséget kapott a hazaiaknál Szántó Tamás, aki a 90. percben csereként lépett pályára.

Zárásként a Belga Kupában 2-1-es győzelemmel jutott tovább a Genk, Köteles László nem volt keretben a Lokeren elleni mérkőzésen sem.

Kádár Tamásék már az elődöntőre készülhetnek a kupában Fotó: fcdynamo.kiev.ua
Olvasói sztorik