Légiósok

„Nagy Dominik zsoldos, aki bankautomatának nézi a Legiát”

A lengyel sajtó durván beleszállt a száműzött magyar légiósba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nagy Dominikot a tartalékcsapathoz száműzte a lengyel Legia Warszawa. A klub döntésének oka továbbra is ismeretlen, de több lengyel portál is a játékos M4 Sportnak adott nyilatkozatát idézi az esettel kapcsolatban, amelyben arról beszélt, nyáron mindenképpen továbbáll mostani csapatából.

Cezary Kowalski, a Polsat Sport újságírója szerint a lengyel klub egyértelmű üzenetet küldött azzal, hogy kitette a keretből a kétszeres magyar válogatott játékost.

OLVASTAD?

Két korábbi kapitány is Storck oldalára állt

– Egyértelmű jelzés a többieknek, hogy pihentetik azt a játékost, aki semmit nem tett le az asztalra, amióta a közelmúltban a klubhoz érkezett – írja az újságíró, aki Dariusz Mioduski felháborodott klubelnök szavait is idézi írásában: – Nem támogatunk, és nem leszünk a partnereid abban, hogy a Legiát bankautomatának nézd.

Kowalski továbbá zsoldosnak titulálja Nagy Dominikot, aki őszintén bevallotta magáról, hogy csak úgródeszkaként tekint a Legiára, és egyáltalán nem elkötelezett a klub felé, a varsói csapat pedig nem tűri meg azokat a játékosokat, akik nem tesznek meg mindent a csapatért.

Egyes pletykák szerint a korábbi Fradi-játékos az utóbbi időben túl sokat járt szórakozni, és felreppentek olyan hírek, hogy állítólag azután közölte a klubbal távozási szándékát, miután az egyik vesztes rangadó után az ultrák bántalmazták a játékosokat.

Nagy Dominikot kitette a keretből a Legia Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik