Légiósok

Visszatérés előtt Nagy Ádám?

A középpályás egyik nagy riválisa kidőlt, de Poli játéka is kérdéses.

Bolognai sajtóhírek szerint csütörtök délután rossz híreket kapott Roberto Donadoni. A Bologna egyik alapembere, Saphir Taider sérülés miatt dőlt ki (izomhúzódás), a legfrissebb beszámolók szerint legalább 15-20 napig nem lesz bevethető.

Durván beleszálltak a magyar játékosba
„Nagy Dominik zsoldos, aki bankautomatának nézi a Legiát”

A 25 éves algériai-francia középpályás hasonló poszton vethető be, mint Nagy Ádám. Két olasz lap is jóslatokba bocsátkozott, vajon a vasárnapi, Atalanta elleni bajnokin miképpen állhat fel a Bologna középpályás-sora.

Andrea Poli legutóbb gólt szerzett a Spal elleni bajnokin, ám hét elején kisebb sérülés miatt ő is külön edzett. Csütörtökön viszont visszatért társaihoz, ám a Tutte le notizie in tempo reale di il Resto del Carlino szerint nem kizárt, hogy az olaszt pihenteti Donadoni, ez esetben pedig Nagy Ádámnak vagy Lorenzo Crisetignek is juthat hely a kezdőcsapatban.

A magyar középpályás tehát nagy lehetőség előtt áll: a mostani versenykiírásban azon kevés bolognai játékos közé tartozik, aki még egyetlen percnyi játéklehetőséget sem kapott a Serie A-ban. Könnyen elképzelhető, hogy vasárnap ez a rossz sorozat végre megszakad.

Nagy Ádám egyik riválisa kidőlt a sorból Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik