Légiósok

Nagy Ádám a bolognai mellőzéséről beszélt

Nem esnek jól neki, amiket mondanak és írnak róla mostanság.

Nagy Ádám, a magyar válogatott labdarúgója nagyon nehéznek nevezte a jelenlegi időszakot, amiért nem kap játéklehetőséget olasz élvonalbeli klubjában, a Bolognában. A 22 éves középpályás az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban emlékeztetett rá, hogy a Ferencváros első csapatánál és az olasz együttesnél is szerencsés helyzetben volt, hiszen szinte rögtön alapemberré vált, ezért a mostani mellőzés újdonság számára.

Ezt láttad már?
Elsöpri a szurkolók haragja Storckot?

– Próbálok mindent megtenni az edzéseken, hogy visszakerüljek a csapatba, mert nem szeretnék ennyivel megelégedni, sokkal nagyobbak a céljaim – nyilatkozta. Hozzátette, nem esnek jól neki, amiket mondanak és írnak róla mostanság, de arra törekszik, hogy rácáfoljon a kétkedőkre.

Nagy a 2015–2016-os idényben a Ferencváros színeiben 25 NB I-es meccsen szerepelt, a következő szezonban a Bolognában ugyanennyi találkozón kapott lehetőséget a Serie A-ban, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban. A teljes beszélgetés az M4 Sport csütörtöki, Sportreggeli című műsorában lesz hallható.

Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik