Légiósok

Remek kezdés: góllal tért vissza a Rapid magyarja – VIDEÓ

Hosszú hetek óta nem játszhatott a középpályás, edzője Szántót dicséri.

Hosszú kihagyás után tért vissza a pályára a Rapid Wien színeiben a klub fiatal magyar középpályása, Szántó Tamás. A 21 éves játékos július óta ágyéksérülés miatt nem volt bevethető, ám vasárnap újra az első csapat színeiben villoghatott. Az SV Zwentendorf elleni felkészülési mérkőzésen a szünetben állt be csereként, majd a 83. percben a gólszerzők közé is sikerült feliratkoznia – lentebb videón a találat. A bécsiek végeredményben 10-0-s győzelmet arattak.

Elkeserítő a kép!
A felnőtt és az utánpótlás-válogatottnak is beszólt a felcsúti védő

– Jól vagyok, köszönöm, és nagyon örülök, hogy ismét pályára léphettem. Még nem vagyok száz százalékos állapotban, de edzésről edzésre jobb formába lendülök. Mindegy, hogy bajnokság vagy tesztmérkőzés, hiszen mindig fantasztikus érzés a Rapid színeiben gólt szerezni, annak is örültem, hogy sok néző látogatott ki a találkozóra – nyilatkozta Szántó.

A Rapid mestere a találkozó után külön szót ejtett honfitársunk visszatéréséről.

– Rúghattunk volna tíznél is több gólt, de így is elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Nagyon boldog vagyok, hogy Szántó Tamás újra pályán lehetett, egyre közelebb van a visszatéréshez – így Goran Djuricin, a Rapid vezeteődzője.

Olvasói sztorik