Légiósok

Légióskörkép: Szoboszlai most hiába lőtt gólt

Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Dzsudzsák Balázs előbb kapufáról adott gólpasszt, majd a hajrában be is talált az al-Vahda 3-1-re megnyert bajnokiján.

A Szoboszlai Dominikkel felálló Liefering már a második percben emberhátrányba került a Ried elleni osztrák másodosztályú bajnokin. Az együttes ellen tizenegyest is ítéltek Igor szabálytalansága után, az azonban még kimaradt, ezt követően azonban a házigazda érvényesítette fölényét. Zsinórban lőtt öt gólt, amire Szoboszlai a 91. percben felelt, azonban még erre is volt válasza a házigazdának: 6-1 lett a vége.

A hajrában kapott három gólt a Greuther Fürth a Kaiserslautern vendégeként a német másodosztály kilencedik fordulójában. A vendég együttes kapuját ezúttal is Megyeri Balázs védte, csapata 3-0-s vereséget szenvedett – Pintér Ádám nem kapott helyet a Fürth keretében.

A Berki Pétert a kispadra nevező Limerick 1-0-ra kikapott a Cork Citytől az ír FA Kupa elődöntőjében, így búcsúzott a sorozattól. A magyar játékos 1-0-s állásnál a 71. percben jutott szóhoz.

Szoboszlai Donikék nagy verésbe szaladtak bele Fotó: FC Liefering, Twitter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik