Légiósok

A rekorder Nikolics tovább szárnyal – VIDEÓ

Parádézó magyarok: Stieber Zoltán is meglőtte első MLS-gólját.

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban volt jelenése bajnoki mérkőzésen a Chicago Fire-nek, Nikolics Nemanjáék pedig idegenben győzték le 4-1-re a San Jose Earthquakes játékosait. A magyar csatár újfent remekelt, hiszen a szünet után csapata harmadik (48.) és negyedik (65.) gólját vállalta magára. Nikolics klubrekordot döntött, hiszen a Fire színeiben korábban még senki nem jutott egy szezonon belül 19 gólig.

Nikolics, a rekorder

A chicagóiak győzelmüknek köszönhetően biztosan ott lesznek már a rájátszásban. A magyar csatár ezúttal 76 percet töltött a pályán.

Így duplázott a magyar csatár

Stieber Zoltán is eredményes volt a D.C. United színeiben, a szélső a New York Red Bulls elleni bajnokin a vendégek vezető gólját szerezte. Ez volt Stieber első találata az MLS-ben, aki végigjátszotta a bajnokit. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget.

Stieber-bomba szabadrúgásból

Németh Krisztián letöltötte eltiltását, de ezúttal nem kapott lehetőséget a New England Revolution színeiben, a vendégek 6-1-es vereséget szenvedtek az Orlando City otthonában. A hazaiak a 11. perctől kezdve emberelőnyben játszottak.

MLS, alapszakasz

New York Red Bulls – D. C. United 3-3

Orlando City – New England Revolution 6-1

San Jose Earthquakes – Chicago Fire 1-4

Olvasói sztorik