Légiósok

Légióskörkép: először nyertek Megyeriék, a dobogós bánta

Nikolics ismét betalált. Pintér Ádám kispadról figyelte csapata első győzelmét.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Nikolics Nemanja büntetőből volt eredményes a Chicago Fire színeiben – csapata 3-0-ra verte a Stieber Zoltánt a 78. perctől pályán tudó DC Unitedet. Szintén pályára lépett az MLS 30. körében Németh Krisztián: a New England Revolution magyar válogatott támadója a 11. percben könyöklésért kapott piros lapot a Sallói Dánielt nélkülöző Sporting Kansas City ellen 3-1-re elveszített bajnokin.

A Vadócz Krisztiánt végig a soraiban tudó Kitchee SC 1-1-re végzett a Pegasus vendégeként a hongkongi élvonal harmadik fordulójában. A hazaiak a 87. percben szereztek vezetést, erre a 90. minutumban Pedreira válaszolt.

Az FC Midtjylland 5-1-re nyert a Hobrö ellen a dán élvonal kilencedik fordulójában. A győztes hazaiaknál Korcsmár Zsolt végig a pályán volt.

A német másodosztályban szezonbéli első győzelmét aratta Megyeri Balázs és Pintér Ádám csapata. A Fürth vasárnap kora délután 3-1-re verte az esélyesebb Düsseldorfot. A magyar kapus végig a pályán volt, a középpályás kispadról figyelte az eseményeket.

Vadócz csapata pontot mentett Fotó: Kitchee SC Official
Olvasói sztorik