Légiósok

MLS: Németh a kansasinél is jobb teljesítményt vár magától

A magyar csatár elárulta: nem a Revs volt az egyetlen kérője.

Igazán emlékezetes év volt a 2015-ös Németh Krisztián számára, hiszen a Sporting Kansas City színeiben 17 gólig és hét gólpasszig jutott. Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar támadó rövid katari kitérő után visszatért az észak-amerikai profiligába (MLS), és a New England Revolution csapatához írt alá. Legfrissebb nyilatkozatában a következőket árulta el honfitársunk.

Ezt olvastad már?
Szurkolói balhé után hajrágólokkal ment tovább a Dárdai-csapat – VIDEÓ

– Akkoriban jó első évet zártam a Kansasben, de biztos vagyok benne, hogy még többre vagyok képes. Akkor az első idényemet teljesítettem az MLS-ben, új bajnoksághoz, illetve új kultúrához kellett alkalmazkodnom, de szerencsére nagyon gyorsan ment a beilleszkedés, most pedig igazán könnyű helyzetben vagyok.

– Imádok jó játékosokkal együtt játszani, ez a legjobb a labdarúgásban. Nagyon várom már, hogy játszhassak – amilyen hamar csak lehet, érzem, egyre jobb formába lendülök. A legjobbamat szeretném mutatni új csapatom színeiben.

Németh azt is elárulta, hogy nem a New England Revolution volt az egyetlen klub, amely nyáron érdeklődött iránta.

– Nem szeretnék hazudni: igen, a Kansas City is az egyik opció volt. Amikor elhagytam Kansast, tudtam, hogy szeretnék visszatérni a ligába, mivel imádtam, minden percét élveztem az amerikai életnek. A stílusom nagyon jól illik az MLS-be, ez óriási segítség volt.

Németh Krisztián tudta, hogy visszatérhet az MLS-be Fotó: mlssoccer.com
Olvasói sztorik