Légiósok

Nagy a baj: Futács alig tudott járni a derbi után

Horvát lapok aggódnak a magyar csatár állapota miatt.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Hajduk Split vasárnapi bajnokiján sérülés miatt le kellett cserélni Futács Márkót, aki a szünetben csereként beállva kapufával nyitott a Dinamo Zagreb elleni bajnokin.

A legelső hírek arról szóltak, hogy honfitársunk súlyos sérülést szenvedett. A Hajduk Split News közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy „súlyos térdsérülést szenvedett a magyar”, majd később azt a tájékoztatást adták a portálon, hogy „nem tudott repülővel visszatérni Splitbe, ezért kocsival szállították. A hétfői MRI vizsgálatból derül ki, milyen súlyos a sérülése”.

Ezzel párhuzamosan a horvát Index oldalán a Hajduk mestere, Joan Carrillo így nyilatkozott a sérült játékos állapotáról.

– Borzasztó dolog, ami Futáccsal történt. Hétfőn vár rá alapos vizsgálat, meglátjuk, milyen állapotban van a térde. Jelen pillanatban nehéz bármit is mondani. Kiváló játékos, akinek korábban már volt térdproblémája, a mostani helyzet nem néz ki túl jól – így a vezetőedző.

Az Index szerint a magyar játékosra hétfőn már Splitben vár alapos orvosi vizsgálat. Úgy fogalmaznak cikkükben, hogy „Futács a meccs után alig tudott járni”.

Horvát lapok szerint Futács alig bírt járni sérülése után Fotó: Dalmatinski portal
Olvasói sztorik