Légiósok

Nikolics és a volt honvédos Godoy is az MLS All Star-jelöltjei között

Ha beszavazzák őket, a Real Madrid ellen játszhatnak. A FIFA 17-en keresztül is le lehet adni a voksot.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról a Rangadó.hu már április 16-án beszámolt, az MLS 2017-es All Star-csapata gálamérkőzés keretein belül a Real Madriddal mérkőzik majd augusztus másodikán.

A keretbe kerülésre rendkívül jó esélyei vannak a Chicago Fire magyar csatárának, Nikolics Nemanjának, aki szakmányban termeli a gólokat (jelenleg tizenegynél jár, ezzel vezeti a góllövőlistát), ráadásul a mérkőzés helyszíne a chicagói Soldier Field lesz.

A június 30-ig tartó szavazás még csak most kezdődött el és rengeteget nevet tartalmaz: a média erre kiválasztott képviselői csapatonként nyolc labdarúgót jelölhettek, így összesen 176 labdarúgóról beszélhetünk.

Szavazni az MLS hivatalos alkalmazásán keresztül lehet, méghozzá tíz játékosra: egy kapusra, három hátvédre, négy középpályásra és két csatárra.

A dolog érdekessége, hogy nem ez a egyetlen módja a voksok leadásának, hiszen a csatárok esetében egyedi megállapodás keretein belül a FIFA 17-en keresztül is lehet szavazni. Ehhez nem kell más, mint hogy a FIFA Ultimate Team részlegen belül gólt szerezzünk az egyik MLS-támadóval – egy találat egy szavazatot ér, úgyhogy aki Nikolicsot szeretné a Real Madrid ellen játszani látni, az kapja elő kontrollerét és ontsa a gólokat a magyar csatárral!

A jelöltek között egyébként ott van számos, az MLS-ben játszó híresebb játékos is, így Christian Bolanos (Vancouver), Sebastien Govinco (Toronto), Jozy Altidore (Toronto), Graham Zusi (Sporting Kansas), Matt Besler (Sporting Kansas), Nicolás Lodeiro (Seattle), Clint Dempsey (Seattle), Chris Wondolowski (San José), Kyle Beckerman (Salt Lake), Alejandro Bedoya (Philadelphia), Oguchi Onyewu (Philadelphia), Kaká (Orlando), Jonathan Spector (Orlando), Sacha Kljestan (New York Red Bulls), Bradley Wright-Phillips (New York Red Bulls), David Villa (New York City), Jermaine Jones (LA Galaxy), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Ashley Cole (LA Galaxy), DaMarcus Beasley (Houston), Kevin Doyle (Colorado) és Bastian Schweinsteiger (Chicago).

A volt NB I-es labdarúgók közül Nikolics mellett Aníbal Godoy (San José) van ott, illetve a magyar származású Tim Howardra (Colorado) is lehet szavazni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik