Légiósok

Futács EL-csoportkörről álmodik

A horvát bajnokság gólkirálya a Hajdukkal tervezi a folytatást.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Futács Márkó a maga tizennyolc találatának köszönhetően megszerezte a gólkirályi címet a horvát élvonalban. A magyar támadó tavasszal újabb egy éves megállapodást kötött a Hajduk Splittel, szerződése tehát 2018 nyarán jár le, a következő szezonban pedig a bajnoki bronzérmüknek köszönhetően az Európa Liga selejtezőjében indulhatnak. A klub egyik szurkolói oldalán így nyilatkozott a Hajduk legeredményesebb játékosa.

– Csak a Hajdukra szeretnék fókuszálni, célunk nem lehet más, minthogy az Európa Liga csoportkörébe jussunk; a bajnokságban pedig majd folytathatjuk a harcot a Rijeka, Dinamo Zagreb duóval. Nagyon boldog lennék, ha a 2017-2018-as szezonra nézve a keretünk egyben maradna, hiszen most nagyon együtt vagyunk. Az öltözőben kiváló a hangulat, így tudtunk sikeresek lenni. Olyan edzőnk van, aki szerintem az egyik legjobb, kiváló volt a vele való közös munka.

– Szeretnék nagy sikert elérni a Hajduk Splittel, ez a nagy célom. Jelenleg vakációmat töltöm Magyarországon, de már várom a következő szezont és az újabb kihívásokat. A mostani idényben elkezdett kemény munkát kell folytatnunk, hogy folyamatosan jobbak lehessünk – nyilatkozta Futács Márkó.

Olvasói sztorik