Légiósok

Ukrán bajnokot vertek Kádárék

Vadóczék nem tudták meglepni a PL meglepetés-csapatát. A Spurs 4-1-re nyert Hongkongban.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Nézzük pénteki játéknapot:

Nemzetközi barátságos mérkőzés várt magyar idő szerint péntek kora délután a hongkongi Kitchee FC-re. A Vadócz Krisztiánnal kiálló hazaiak ellenfele a Tottenham Hotspur volt, az angolok végeredményben 4-1-s győzelmet arattak. A magyar játékos végigjátszotta a találkozót.

Simon Krisztián csapata, az 1860 München (Bundesliga 2) fontos tétmeccsen lépett pályára péntek este. Az osztályozó első mérkőzésén a harmadosztályú Regensburg otthonába látogattak, a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget, úgy, hogy a hazaiak a 84. percben büntetőt rontottak. A visszavágóra május 30-án kerül sor, a párharc győztese a következő szezonban a másod-, míg a vesztes a harmadosztályban szerepelhet. A müncheniek magyar játékosa nem volt keretben.

Horvátországban Futács Márkó duplázott a Hajduk Split színeiben, így órási lépést tett az összetett gólkirályi cím felé. Részletek ITT.

Az est zárásaként a már bajnok Sahtar Donyeck otthonába látogatott az ukrán élvonal felsőházi rájátszásának kilencedik fordulójában a Kádár Tamást is soraiban tudó Dinamo Kijev. A magyar védő végigjátszotta a bajnokit, csapata 3-2-re nyert idegenben.

Olvasói sztorik