Légiósok

Az NB I-ből a Borussia Dortmundba? Küszöbön az év üzlete

Erős vetélytársat kapott kiszemeltjéért a Dinamo Zagreb és a Sahtar.

A Rangadó.hu korábban a magyar sajtóban elsőként számolt be róla, hogy a Dinamo Zagreb és a Sahtar Donyeck egyaránt érdeklődik az NB I 2016-17-es kiírásának góllövőlistáján jelenleg harmadik helyen álló Enisz Bardi iránt, az Újpest pedig hatmillió euróra tartana igényt a játékjogáért cserébe.

Úgy fest azonban, hogy az említett két gárda igen erős konkurenst kapott, hiszen a macedón infosport.mk szerint újabb csapat jelentkezett be Bardiért: a Borussia Dortmund.

A hírt a macedón lapnak a játékos menedzsere, Meriton Berisha is megerősítette.

– Igaz, hogy német klubok érdeklődnek iránta, de minden konkrétumra csak az U21-es Európa-bajnokság után derül fény – fogalmazott, a lap pedig hozzátette: a Bundesligába visszatérő Stuttgart is szeretné leigazolni a 20 éves támadót.

– Szteviccsel, a Stuttgart edzőjével, valamint a Dortmund és a Stuttgart megfigyelőivel együtt néztük az MTK és a Debrecen elleni mérkőzést, ahol Bardi remekül játszott, még akkor is, ha a csapata vereséget szenvedett – nyilatkozta Berisha.

Bardi az MTK és a Haladás kapujába is betalált a közelmúltban; júniusban pedig Macedónia történetének első U21-es Európa-bajnokságán vesz majd részt Lengyelországban, ahol Szerbia, Portugália és a házigazdák ellen léphet pályára.

Az infosport.mk szerint a Dinamo Zagreb 800 ezer eurót ajánlott Bardiért, a németek azonban könnyedén megadnának egymilliót is, bár az eddigi hírek alapján az Újpest még ennek az árnak is a hatszorosát szeretné kapni.

Olvasói sztorik