Légiósok

A világsajtó is felkapta Kádár gólját

Szenzációszámba ment a védő első dinamós gólja, melyre a világ legkülönbözőbb pontjain is felfigyeltek.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Ukrán Kupa elődöntőjében Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev a másodosztályú Mikolajiv otthonában lépett pályára. A vendégek Jarmolenko góljával szereztek vezetést, majd a második félidő elején a magyar válogatott védő duplázta meg a kijeviek előnyét. Kádárnak ez volt az első gólja ukrán csapatában, nem is akármilyen: nyolc méterről, ballal ollózott a kapu bal oldalába. Jarmolenko végül triplával zárt, a Dinamo 4-0-ra nyert, és bejutott a fináléba.

Kádár első dinamós gólja

https://www.youtube.com/watch?v=Tm72tZmCt9c

A magyar válogatott erősségének elképesztő góljára a világsajtó is felfigyelt. Alig néhány óra leforgása alatt egyre több helyen osztják meg a bekk találatát, amelyről azt írják: igazi élményszámba ment. A spanyol ESPN mellett az olasz TUTTOmercatoWEB hasábjain is foglalkoznak a magyar játékos góljával.

Hivatalos Twitter-csatornáján a 735 ezer (!) követővel rendelkező SportsCenter falára is felkerült a Kádár-videó, de több újságíró a világ legkülönbözőbb pontjairól (Mateusz Janiak, Tim White, Tomasz Mortimer, Artur Valerko, Kamil Rogólski) is felkapta fejét a védő ollóját látva.

Olvasói sztorik