Légiósok

Váratlan?! Baloghot csúnyán lehúzta az olasz lap

Flamingóhoz és műanyagzacskóhoz hasonlították honfitársunkat, aki legutóbb büntetőt harcolt ki a Palermóban.

Kapcsolódó cikkek

Az olasz L’Ultimo Uomo egyik friss cikkében azon hórihorgas csatárokat gyűjtötte össze, akik meglátásuk szerint több ízben ügyetlenkedéssel hívták fel magukra a figyelmet az olasz élvonalban. Ezen listán kapott helyet a palermós Balogh Norbert. A támadóról kiemelik, hogy 197 centiméterre nőtt ugyan, de csupán 80 kilót nyom, a pályán pedig úgy mozog akár „egy műanyagzacskó, amit könnyedén fúj a szél” – fogalmaz az olasz portál, majd honfitársunkat inkább egy flamingóhoz hasonlítja, mintsem emberi lényhez.

Kiemelik, hogy magasságához képest gyors és technikás játékos, de nem elég ötletes támadófronton. Az L’Ultimo Uomo szerint probléma, hogy Balogh fejjáték helyett több ízben talppal próbálja megnyerni a párbajokat. Továbbá azt írják: „egy olyan világban, ahol csak kétméteres játékosok jutnának szóhoz, Balogh bajnok lenne.” A szerző a magyar tengert sem felejti megemlíteni ironikus cikkében: szerinte Balogh úgy focizik, mintha papucsban rúgná a bőrt a Balaton-partján.

Íme a lap által közölt gifek, melyekhez hozzáfűzik: Balogh csak a fejpárbajok 21%-t nyerte meg eddig.

via GIPHY

via GIPHY

Balogh hétvégi teljesítményéről – a játékos büntetőt harcolt ki a Sampdoria ellen – több olasz lap is elismerően írt, lapszemle ITT.
Olvasói sztorik