Légiósok

Balogh egyre érettebb, Sallai viszont önző – vélik az olaszok

A Puskás Akadémia FC kölcsönjátékosára nem vetett túl jó fényt harcossága.

Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap Balogh Norberttel és Sallai Rolanddal a kezdőben játszott 1-1-es döntetlent a Palermo, a Sampdoria Fabio Quagliarella 90. percben lőtt góljával tudott csak egyenlíteni. Balogh büntetőt harcolt ki, melyből csapata gólt szerzett, míg Sallai azért került a reflektorfénybe, mert szeretett volna megharcolni a tizenegyesért, ám végül Nestorovski értékesítette azt.

https://www.youtube.com/watch?v=ndaWpMmbRrQ

A találkozó után az Eurosport Balogh teljesítményét 6,5-ös, míg Sallait 5,5-ös pontszámmal díjazta. A büntetőt kiharcoló támadóról azt írják, hogy továbbra is kicsit lassú a Serie A-s mezőnyhöz, viszont taktikailag nagyon éretten hajtotta végre feladatát. Azt is kiemelték róla, hogy hosszú karjaival és testfelépítésének köszönhetően jól fedezi a labdát. A Puskás Akadémia FC kölcsönjátékosáról viszont így hangzik az értékelés: „El akarta lopni a büntetőt Nestorovski elől, így részsikert kiharcolva magának. Több esetben öncélúan futballozott és nem a társait kereste. Fiatal és önző.”

A Mediagolnál Baloghról (5,5) kiemelték, hogy több lehetőség is adódott előtte a gólszerzésre, miközben nagyot harcolt. Sallai (5) a lap meglátása szerint sokat futott és ő is harcos volt, a büntetőnél talán túlságosan is… Az olasz Repubblica osztályzatai alapján Balogh 6,5-ös, Sallai pedig hatos ponttal zárt.

A WhoScored így osztályozott:

Olvasói sztorik