Légióskörkép: Vadócz hongkongi csapata újra nyert

Hagyományos légióskörkép rovatunkban beszámolunk róla, hogyan szerepelnek a magyar labdarúgók külföldön a szombati játéknapon. A Greuther Fürth 1-0-ra legyőzte a vendég Fortuna Düsseldorf csapatát a német másodosztály 21. fordulójában. A hazaiaknál Megyeri Balázs végigvédte a meccset, Pintér Ádám pedig az 53. percben állt be csereként. A Würzburger Kickers 2-1-re kikapott a VfL Bochum otthonában, de Nagy Dánielt nem nevezték a keretbe. A hongkongi bajnokság 15. fordulójában Vadócz Krisztián csapata, a Kitchee hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Tai Po együttesét. A magyar védő végigjátszotta a találkozót. Ez volt a 13. bajnoki meccsük, és ezeken mindössze négy gólt kaptak. Bese Barnabás a 69. percben lépett pályára a Le Havre-ben, mely végül 2-0-ra maradt alul a francia másodosztály 26. fordulójában rendezett Brest elleni bajnokin. Az osztrák Bundesliga 22. fordulójában Szántó Tamás a 85. percben állt be az Admira ellen 0-0-ra végző Rapid Wienbe – a bécsieknél Szalai Attila nem volt keretben. Szintén kimaradt a Mattersburg 2-1-es Wolfberger elleni sikeréből Varga Barnabás. Köteles László továbbra is sérült, így nem lehetett ott a Waasland-Beverenben, mely 2-1-re nyert a Mouscron otthonában a belga élvonal 27. fordulójában.

Hagyományos légióskörkép rovatunkban beszámolunk róla, hogyan szerepelnek a magyar labdarúgók külföldön a szombati játéknapon.

A Greuther Fürth 1-0-ra legyőzte a vendég Fortuna Düsseldorf csapatát a német másodosztály 21. fordulójában. A hazaiaknál Megyeri Balázs végigvédte a meccset, Pintér Ádám pedig az 53. percben állt be csereként. A Würzburger Kickers 2-1-re kikapott a VfL Bochum otthonában, de Nagy Dánielt nem nevezték a keretbe.

A hongkongi bajnokság 15. fordulójában Vadócz Krisztián csapata, a Kitchee hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Tai Po együttesét. A magyar védő végigjátszotta a találkozót. Ez volt a 13. bajnoki meccsük, és ezeken mindössze négy gólt kaptak.

Bese Barnabás a 69. percben lépett pályára a Le Havre-ben, mely végül 2-0-ra maradt alul a francia másodosztály 26. fordulójában rendezett Brest elleni bajnokin.

Az osztrák Bundesliga 22. fordulójában Szántó Tamás a 85. percben állt be az Admira ellen 0-0-ra végző Rapid Wienbe – a bécsieknél Szalai Attila nem volt keretben. Szintén kimaradt a Mattersburg 2-1-es Wolfberger elleni sikeréből Varga Barnabás.

Köteles László továbbra is sérült, így nem lehetett ott a Waasland-Beverenben, mely 2-1-re nyert a Mouscron otthonában a belga élvonal 27. fordulójában.