Légiósok

Korábban érkezett a Jézuska a magyar gólkirályhoz – FOTÓ

Andre Alves Cipruson is a legnagyobb mesterlövész lett, íme a trófeája!

Kapcsolódó cikkek

2009 és 2012 között játszott Székesfehérváron az egykori közönségkedvenc, Andre Alves, aki a 2010-11-es idényben a klub történetének első bajnoki címe mellé a gólkirályi címet is begyűjtötte. A brazil támadó később a ciprusi Omonia Nicosiához igazolt, majd közel-keleti és görög kitérő után visszatért a szigetországba és valósággal kivirágzott.

A 2015-ben, 32 évesen az AEK Larnakát választó csatár ugyanis az ezt megelőző idényben csapatával második lett, egyénileg pedig 19 találatig jutott, amellyel ismételten gólkirállyá avatták.

A nyáron az EL-playoffot elérő AEK labdarúgója (aki idén egyelőre ötgólos) azonban egészen eddig nem kapta meg a címért járó trófeát, így talán még nagyobb örömmel vette át végül, erről pedig Facebook-oldalán is bejegyzést tett közzé.

„Köszönöm, Jézuska!”

Alvest egyébként a fehérvári szurkolók éppen a napokban választották be a Vidi történetének álomcsapatába, amiről szintén megemlékezett a támadó.

„A Videoton FC elmúlt 75 évének legjobb tizenegyében. Köszönöm, Videoton! Boldog vagyok, hogy a történelmetek részese lehetek!”

Olvasói sztorik