Nem bírt egymással Huszti és Szalai csapata

Légióskörkép: Gyurcsóval szerzett pontot a Pogon, Komanék négyet kaptak a Trabzonsportól.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Dzsudzsák Balázs gólja egy pontot ért az al-Vahdának.

A Koman Vladimirt ezúttal is a kezdőcsapatba nevező Adanaspor 4-1-es vereséget szenvedett a Trabzonspor vendégeként a török élvonal 14. fordulójában. A magyar középpályás a 72. percben kapott egy sárga lapot, de ugyanebben a percben le is cserélte edzője – az Adanaspor ekkor már húsz perce emberhátrányban játszott, és két perc múlva a negyedik gólját is megkapta.

Gyurcsó Ádám végigjátszotta a Pogon Szczecin bajnokiját a lengyel első osztály 19. fordulójában. Csapata 1-1-re végzett hazai pályán a Zaglebie Lubin ellen.

Lang Ádámék a köd miatt nem tudtak pályára lépni a Marseille ellen a francia élvonalban, míg a másodosztály 18. fordulójában a Le Havre Bese Barnabással végig a pályán játszott 1-1-es döntetlent a Niort otthonában.

Mervó Bence a padról nézte végig, ahogy csapata, a Slask Wroclaw hasztalan próbálta meg útját állni a lengyel bajnokságot 3-0-s győzelmének köszönhetően újra vezető Lechia Gdanskot.

Gól nélküli döntetlennel ért véget a Bundesliga 14. fordulójának “magyaros” nyitómeccse: Huszti Szabolcs kezdőként 85 percet játszott az Eintracht Frankfurtban, míg a Hoffenheimben Szalai Ádám ezúttal nem kapott lehetőséget edzőjétől, csak a cserék között szerepelt.

Cikkünk az este folyamán többször frissül!